Spridarbom 62 cm bred för utvattning järnsulfat och gödning med vattenkanna

Spridarbom 62 cm bred för utvattning järnsulfat och gödning med vattenkanna

Ryggspruta Grouw Elektrisk 18L, 12V

Ryggspruta Grouw Elektrisk 18L, 12V

Ejektorspridare 2,5 L-spädning 1:20-för järnsulfat och gödning med vattenslang

Häll koncentrat i ejektordunken, koppla på trädgårdsslangen och spruta ut brukslösning som flatstråle över stora områden snabbt och bekvämt. Spädning 1:20. Till järnsulfat (Järnvitriol), Fulstopp, Bensaltensid (Bensalkonklorid), rengöringsmedel, gödning med mera.

Vid applicering av järnsulfat rekommenderar vi minst 250 gram järnsulfat per liter. Järnsulfat kan vara lite svårlösligt i vatten och därför rekommenderar vi att man skakar om dunken vid applicering.

Minst 50 ggr snabbare än utvattning. Stora ytor täcks snabbt. Spruta långa plank på minuter. Närmast omöjlig att köpa men här finns dunken med ejektorspridare att handla online. Det är fördelen att köpa på nätet.

79,00 kr
Lagerstatus: Redo att skickas!
SKU
22568
 

Ejektordunk 2,5L, kopplas på vattenslangen och sprutar ut koncentratblandning 1:20. Späder ut koncentratet 20 ggr. Blanda egen Järnsulfat spraydunk till en bråkdel av vad färdiga produkter kostar. Spridardunk Turbo till Fulstopp, Bensalkonklorid, Bensaltensid, Järnsulfat, gödning med mera.

Specialejektor som sprutar ut en flatstråle för snabbast möjliga behandling av tak, gräsmattor, väggar, plank och gångar.

Ger 9,5 L per minut vid vattentryck 3,4 bar (full fart på vattnet). Det är nästan en ryggspruta full på 1 minut, det är därför denna metoden är så snabb.

Långa plank sprayas på minuter. Vad vi vet marknadens snabbaste ejektor med flatstråle.