Renat Vatten och Ultrarent vatten

Renat Vatten och Ultrarent vatten
Renat vatten är av livsmedelskvalitet och dubbelt så rent som destillerat vatten.
OBS: vatten som skall förtäras skall alltid vara av livsmedelskvalitet.
Det garanterar hygien, livsmedelsutrustning för tillverkning och fyllning, livsmedelsgodkända förpackninger och utbilldas personal.

Renat vatten är tillverkat genom att dricksvatten har genomgått flera reningsprocesser. Bland annat avhärdning, partikelfiltrering och adsorbtionsfiltrering med aktivt kol. Därefter sker reningen genom omvänd osmos innan ytterligare en rening sker.

Omvänd osmos ger ett mycket rent vatten för 2/3 av vattnet kasseras. Bara det renaste sparas. Dricksvatten håller 30 uS. Destillerat vatten håller typiskt 2,1-3 microSiemens (uS) renhet. Dubbeldestillerat vatten ligger typiskt på 1,9 uS. Renat vatten ligger på 1 uS.

Ultrarent vatten - När vattnet måste vara helt rent. Livsmedelskvalitet

Garanterad renhet 0 microSiemens (uS). För kännedom ligger destillerat vatten ofta på 2-3 uS.

Vattnet är renat i flera steg som börjat med avhärdning, partikelfiltrering och adsorbtionsfilter med aktivt kol. Därefter omvänd osmos följd av totalrening som avlägsnar både positiva och negativa ämnen.

Tillverkar du kolloidalt silver hemma? Tro inte på det som står på nätet att detta fungerar med "destillerat vatten" från lågprisvaruhus. Det måste vara ultrarent vatten, inte ens destillerat vatten duger.
OBS: Ultrarent vatten är så rent (leder ström så dåligt) att det är svårt att få igång processen. Det får stå på tills det går igång, länge. Tillverkare av kolloidalt silver har utrustning för att få extra små partiklar. Köpt kolloidalt silver har en högre kvalitet.
We can't find products matching the selection.