Medicinskt munskydd 3 lager, 50 st

Redo att skickas!
SKU
22242
Lägg till för att jämföra
99,00 kr

50-pack Mediciniskt munskydd i 3 lager

Ej virustätt, för bättre skydd rekomenderas att välja KN95-munskydd istället.

Skyddar mest mot spridning från den som bär munskyddet. 3-lager gör stor skillnad för filtring jämfört med vanliga 1-lagers munskydd samtidigt som just dessa munskydd har extra komfort och skydd.

Observera att vi inte säljer enlagers munskydd eller munskydd i tyg, dessa är verkningslösa. 

Lägg till i önskelista

3-lagers mediciniskt munskydd 50 stycken

3 X så bra skydd som enlagers masker men klart sämre än vår KN95-mask. Med ett mittenlager som har extra bra filtrering. Avsedda för engångsbruk eller högst endagsbruk.

3-lagersmasker skyddar bäraren marginellt men ger ett hyfsat skydd för omgivningen om bäraren är smittad. Detta är ett mediciniskt 3-lagers munskydd och i första hand avsett att skydda patienterna mot dropp från vårdpersonal. Genom att det mittersta lagert i denna mask är ganska tätt ger den ett visst skydd.

Vi rekomenderar alla att köpa KN95-masken i 5 lager om masken köps för skydd mot smitta.

Detta munskydd är utmärkt till andra ändamål som när man sprutar mot påväxt, vistas i miljöer med farlig luft och slipdamm med mera. Här ger masken ett bra och billigt skydd. 

Covid 19 och detta munskydd

Munskyddet ger ett väldigt lågt skydd för den som bär skyddet. Men om bäraren skulle vara smittad och t.ex. hostar så stoppas spridningen av viruspartiklrna i mycket hög grad på insidan av munskyddet-

Det är exkat vad mediciniska munskyd gör, skyddar patienterna från personalen. I sådana fall - när bäraren redan är smittad av Covid19 viruset - gör detta munskydd stor nytta då det minskar smittspridningen vidare till fler personer.

  

PRODUKTER SOM DU KANSKE GILLAR!

Medicinskt munskydd 3 lager, 50 st

99,00 kr