Alkoholmätare 0-100%, 30 cm med termometer och korrigeringsskala

Redo att skickas!
SKU
33679
Lägg till för att jämföra
199,00 kr

Alkoholmätare för brännerier och enthusiaster 0-100% ABV med temperaturkorrigering

Enda sättet att få rätt värde är att använda en alkoholmätare med korrigeringsskala för temperaturen. Alkoholmätare utan korrigering stämmer bara när vätskan är exakt 20 grader Celsius.

Är den varmae visas för hög % och är den kallare för låg %.

Hög precision med en skala 0-100% kräver 30 cm längd på mätaren. Priset ökar med längden. Brännerier måste välja 30 cm för att veta styrkan exakt men alla andra kan välja 25 cm som är nästan lika exakt.

Upptäck precisionen med vår premium Alkoholmätare med inbyggd termometer!

Perfekt för den noggranna destillatören, detta exakta instrument mäter alkoholhalt från 0 till 100% med en integrerad temperaturkorrigeringsskala för felfria resultat.

Dess 30 cm längd garanterar lättlästa och exakta avläsningar. Investera i kvalitet för att säkerställa renhet i varje droppe!

Lägg till i önskelista

Proffessionel alkoholmätare 0-100% med temperaturkorrigering, 30 cm lång

För den seriösa destillatören som värderar precision och kvalitet presenterar vi vår Alkoholmätare av högsta klass, designad för att ge exakta mätningar av alkoholhalten i dina destillat. Med en skala från 0 till 100%, är denna mätare det ultimata verktyget för att noggrant bestämma alkoholprocenten i en mängd olika spritdrycker.

Vår Alkoholmätare är unikt konstruerad med en inbyggd termometer och en detaljerad korrigeringsskala, vilket möjliggör exakta avläsningar oberoende av temperaturvariationer som annars kan leda till mätfel.

Alkoholmätaren är 30 cm lång, vilket inte bara ger en stor och tydlig skala för enkel avläsning utan också bidrar till dess noggrannhet och tillförlitlighet. 30 cm är den längd som är minimum för att ge bränneriprecision. För högre precision får man öka längden och minska skalan, ofta till 30-60% som är det populäraste mätområdet.

Tillverkad av premium glas, är denna alkoholmätare byggd för att ge konsekventa resultat gång på gång. Dess robusta konstruktion och noggrant kalibrerade skala säkerställer att du kan lita på dess prestanda, även i de mest krävande av miljöer.

Även om priset återspeglar dess kvalitet, är denna investering en garanti för att du inte kompromissar med noggrannheten i dina alkoholmätningar.

 

Den är idealisk för destillerier, bryggerier, laboratorier och hobbydestillatörer som kräver det bästa inom mätteknik.

Med vår Alkoholmätare kan du vara säker på att varje mätning är precis och tillförlitlig, vilket hjälper dig att upprätthålla högsta möjliga standard på dina produkter. Lägg till denna oumbärliga utrustning i din verktygslåda idag och upplev skillnaden i kvalitet och precision.

OBS: Denna alkoholmätare fungerar endast till vodka/vatten blandning och kan ej mäta alkoholhalten i t.ex vin.

PRODUKTER SOM DU KANSKE GILLAR!

Alkoholmätare 0-100%, 30 cm med termometer och korrigeringsskala

199,00 kr