Kompletta ingredienser för att göra 20-25 liter vin på frukt och bär från trädgård och natur. Innehåller vår bästa vinsjäst, jästnärssalt, citronsyra, enzymer (pectolase) och jässtopp. Samma kvalitetsingredienser vi säljer till vinindustrin - packade i konsumentpack.
Kompletta ingredienser för att göra 20-25 liter vin på frukt och bär från trädgård och natur
Samtliga ingredienser är samma som vi säljer till vinindustrin på vår industrisajt distillery-yeast.com. De bästa proffsingredienserna packade i konsumentpack.
Äpple, Aprikos, Vinbär, Vindruvor, Körsbär, Nypon och Päron, Maskros, Mjöd, Ingefära, Fläder, jordärtskocka, Banan, Björksav och Rödbeta. Björnbär, Hallon, Persika, Slånbär, Banan, Fikon, Nypon, Morot och Palsternacka. Plommon, Bigarå, Krusbär, Slånbär, Jordgubbar, Persika och Rabarber.
Validate your login
Logga in
Skapa nytt konto